Missie / Visie

GN light levert aan de installateur lichtoplossingen. Wij helpen bedrijven en installateurs met professioneel lichtadvies. Elk project is immers uniek. Wij werken met standaardarmaturen en kunnen desgewenst maatwerk leveren.

Led

Traditionele lichtbronnen maken meer en meer plaats voor led. Wij leveren uitsluitend de nieuwste generatie ledverlichting. De belangrijkste voordelen hiervan zijn naast energiezuinigheid – niet onbelangrijk in tijden waarbij de energieprijzen aanzienlijk stijgen – zijn lange levensduur. Dit resulteert niet enkel in een besparing op verbruik maar eveneens op de onderhoudskosten. Leds zijn nl onderhoudsvrij. De nieuwste generatie leds hebben een grotere lichtsterkte. Daarnaast zijn ze leverbaar in diverse lichtkleuren – aangepast aan uw toepassing. Bovendien zijn ze vlot dimbaar en zijn daardoor in staat om aangename sferen de creëren

Ervaring

GN light kan terugblikken op ruime ervaring in allerlei domeinen, van woning, winkel, kantoor tot industrie. Elk project vereist immers zijn specifieke verlichtingsniveaus ( lux-waarden ) en kleurweergaven ( CRI )

Aanpak

Om ons lichtadvies optimaal te garanderen is vaak een bezoek ter plaatse gewenst. Dit geeft ons een beter overzicht over uw project. Op basis van plannen, foto’s en gesprekken gaan wij aan de slag. Lichtstudies en berekeningen kunnen worden gestaafd met 3D beelden. Aan de hand van dit lichtplan en uw budget maakt U uw keuze. Wij leveren immers verlichting aangepast aan ieders budget. Klantgerichte oplossingen zijn ons doel.

Merken

GN light is invoerder van meerdere gerenommeerde Europese verlichtingsmerken. Kwaliteit, design, service en garantie van de betreffende merken zijn voor ons doorslaggevend.

DIALUX LICHTSTUDIE

Aan de hand van een lichtstudieprogramma (Dialux) berekenen wij de hoeveelheid licht dat nodig is om uw ruimte optimaal en comfortabel te verlichten. U krijgt een duidelijk overzicht van de lux-waardes in de ruimte of op het te verlichten oppervlak. Met een 3-D projectie kan een mooi visueel beeld gemaakt worden van de lichtspreiding en hoe de verlichtingstoestellen zich verhouden tot de ruimte.